Loes van Delft slingert het nieuws (+ foto’s) de wereld in: zij en Douwe Bob verwachten een dochtertje

In juli, tijdens een van zijn concerten, maakte de zanger al bekend dat hij vader zou worden van z'n eerste kindje. En dat de moeder ene Loes was. Nou, zojuist heeft de Loes in kwestie voor het eerst haar zwangerschap aan het internet bekendgemaakt. Inclusief foto's!

Lees ook

“Er zit een lieve meid in het publiek. Ze heet Loes“, zei Douwe Bob eerder dit jaar toen hij op het podium stond. “Die heeft een hele mooie baby in haar buik en daar mag ik vader van worden.”

Maar wie was Loes? De geruchtenmolen ging draaien en al vrij rap dook de naam Loes van Delft op, een schilderes en graffitikunstenares. Dat bleek te kloppen, al maakte Douwe Bob duidelijk dat de twee geen relatie hadden.

‘We are expecting!’

Loes van Delft dus, zover waren de speurneuzen op het internet al gekomen. Toch deed de kunstenares zelf nog geen uitlatingen over haar zwangerschap op social media. Tot vandaag! Zojuist deelde Loes foto's waarop ze trots poseert met haar babybuik.

“Dear friends … I want to share my BIGGEST happiness ever with you 🥰💖”, aldus de toekomstige moeder. “We are expecting a little baby girl !!!!!!!!!!!! 👶🏻🎀💕💘🦄💗💋👍🏻❤️🥰💖💗💋💕💘🦄👍🏻 @douwebob”

In dezelfde post zijn ook twee kiekjes van de aanstaande papa en mama samen te zien, plus een echo van hun dochtertje.

Gefeliciteerd!

Het heugelijke 'nieuws' kan rekenen op een stroom aan felicitaties van onder andere Everon 'Bing' Hooi – Wow. Gefeliciteerd knappie. 😍 -, Bas Smit, Ben Saunders en vele anderen.

We wensen de parents to be in ieder geval heel veel geluk toe!

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress/Arjo Frank/Brunopress.nl

Laatste nieuws

Zie ook