Dat wordt weer smullen: vanaf déze datum verschijnt Prince Charming op Videoland

De knappe Chris gaat in dit gloednieuwe seizoen op zoek naar zijn prins op het witte paard.

Lees ook

Omcirkel deze datum maar vast in je agenda, want op 24 november is het tijd voor een gloednieuw seizoen van Prince Charming. Ditmaal gaat niet Marvin, maar de handsome Chris op zoek naar zijn prins op het witte paard.

Liefde van zijn leven

Drama, nog meer drama, liefde, emoties en passionele zoenen: we hebben het allemaal gezien in het vorige seizoen van Prince Charming. Ditmaal gaat er opnieuw een knappe prins op zoek naar de liefde in het o zo prachtige palazzo in Italië. De 28-jarige Chris staat in dit seizoen centraal en mag tijdens deze romantische datingshow op zoek gaan naar zijn ware liefde.

Lucky us, want we hoeven niet heel lang meer te wachten tot het nieuwe seizoen van start gaat. Videoland kondigde namelijk aan dat de afleveringen vanaf 24 november wekelijks te zien zijn bij Videoland. Extra leuk: ook dit seizoen kunnen we genieten van een wekelijkse Videoland Viewing Party: Prince Charming, die gepresenteerd wordt door Robbert Rodenburg.

Nieuwe Prince Charming

Wat we tot nu toe weten over Chris, behalve dat hij erg good looking is en dé nieuwe prins van het programma Prince Charming is? Videoland deelde onlangs dat Chris een Limburger is, die voor een lange tijd in Utrecht heeft gewoond, maar sinds kort in hartje Amsterdam vertoeft. Hier houdt hij zich bezig met cultuur en gedrag. Als hij niet aan het werk is, is Chris wel aan het hardlopen. Hij vindt het heerlijk om zo zijn hoofd leeg te maken. Enne, hij houdt er een ambitieus doel op na: hij wil één keer per jaar een marathon lopen.

“Wat een eer om de tweede Prince Charming te mogen zijn”, wist Chris onlangs te delen op Instagram. Hij vertelde dat hij het maar moeilijk kon accepteren dat zijn vorige relatie niet werkte. Inmiddels is hij een tijdlang single geweest en heeft hij zijn oude patronen kunnen doorbreken. “Nu weet ik zeker dat ik klaar ben voor de liefde. Hoe gaat is het dat ik dit avontuur mag aangaan in mijn zoektocht naar mijn droomman?”, liet de knappe Chris weten.

Hoewel de nieuwe prince niet per se een type heeft, weet hij wel heel goed wat hij níet wil: “Iemand die pessimistisch in het leven staat, onverzorgd is en niet sportief is”, vertelt hij. “Ik vind het vooral belangrijk een soulmate te vinden die mij helpt de beste versie van mezelf te worden en vice versa.” Wij zijn benieuwd!

Beeld: Videoland (Jasper Suyk)

Laatste nieuws

Zie ook