Temptations Efrain haalt uit naar Delpine: ‘Heb een beetje respect’

Ook Aylin vond de reactie van Delphine op haar paniekaanval niet heel chic…

In de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave wordt het Aylin even te veel als haar videolijstje afgaat. Ze barstte dan ook in tranen uit en kreeg een paniekaanval. Dat Delphine daar lacherig op reageerde, schoot bij Efrain in het verkeerde keelgat.

Pas op: dit artikel bevat spoilers als je de nieuwste aflevering van Temptation Island nog niet hebt gezien.

Videolijstje

In de nieuwste aflevering van Temptation gaat het videolijstje van Aylin af en dat bezorgt haar behoorlijk wat stress. “Het eerste beeld was in bed, dus ik dacht: het tweede beeld wordt vast heftiger”, vertelt ze hierover. Aylin kreeg daardoor een behoorlijke paniekaanval. Uiteindelijk blijkt Aylins fotolijstje af te gaan voor een berichtje van Monica.

Hoewel Aylin deels opgelucht is dat ze geen slechte beelden kreeg, is haar paniekaanval niet meteen over. “Donna en ik keken naar elkaar. Je weet nog niet wat er is en je doet al zo. Eigenlijk moesten we onze lach een beetje inhouden”, vertelt Delphine hierover.

Enne, dat Delphine er een beetje lacherig overdeed, schoot bij Efrain in het verkeerde keelgat.

Reactie Efrain en Aylin

“Delphine sloopt de tent en Aylin gaat haar troosten, maar wanneer Aylin een paniekaanval heeft, kon zij haar lachen bijna niet inhouden?!”, deelt Efrain in zijn stories. “Al had Aylin toen nog niks gezien, het was een paniekaanval! Op dat moment kan je er niks aan doen. Heb een beetje respect. Laat mij niet verder praten… succes met je soa’s”, vervolgt Efrain.

Ook Aylin reageerde in een Q&A in haar stories op de reactie van Delphine. Zo stelde iemand haar de vraag: ‘Hoe vind je het om achteraf de reactie van Donna en Delphine te zien?’ “De reactie van Donna en Julia vind ik normaal”, begint Aylin. “Ik heb echt geen zin meer in drama, maar ik kan niet begrijpen dat als ik iemand troost en met iemand meehuil als en lampje brandt, ze haar lach niet kan inhouden als ik een paniekaanval krijg. Ik heb dan zelfs liever dat je me niet ‘troost’ of gewoon real met me bent.” Duidelijk!

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws