AYTO’s Shanice onthult waarom haar relatie met Ivo stukliep

Shanice blikt met Grazia terug op de hereniging met haar ex.

In de eerste aflevering van Are You The One is te zien hoe de deelnemers de andere singles voor het eerst zien. Hoewel de meeste dames enorm genoten van de eerste ontmoeting, was dat voor single Shanice wel even anders. Zij stond tijdens de kennismaking opeens weer oog in oog met haar ex Ivo

Hereniging

Meedoen aan een realityprogramma gaat niet alleen over rozen, helemaal als ook nog eens blijkt dat je ex meedoet aan het programma. “Ik dacht: OMG, nee! Ik vond het zo erg”, deelt Shanice met Grazia over het moment dat ze erachter kwam dat haar ex Ivo ook meedoet aan Are You The One.

“Ik had er die nacht nog over gedroomd. Dat was heel erg bizar.” De lerares vervolgt dat ze haar droom nog met de casting director had besproken, maar dat hij haar had verzekerd dat haar ex niet meedeed aan het programma. “Dus ik ging superchill naar de kennismaking, maar ja, toen stond Ivo opeens voor me.”

Schrikken

“Ik dacht: dit ga je niet menen!”, vervolgt Shanice over het moment dat ze haar ex zag. “Je ziet het niet terug op de beelden, maar ik kookte echt vanbinnen.”

“Ik was echt wel even boos, maar toen kwam hij weer zo schattig en lief naar me toelopen en smolt ik weer. Toen vergat ik even dat ik boos was.”

Hoewel het in de eerste aflevering lijkt alsof het meteen weer koek en ei is tussen de twee, blijkt niets minder waar. “Er zitten echt een paar dagen in één aflevering, dus er worden best wat momenten uitgeknipt. Zo lijkt het alsof het weer vrij snel koek en ei is tussen ons, maar we hebben voorafgaand best veel gesprekken gehad alleen zie je die als kijker niet.”

Reden breuk

Tijdens de kennismaking deelde Ivo dat hij altijd een goede klik had met Shanice en dat de twee uiteindelijk wel goed uit elkaar gingen. Maarre, wat was nou eigenlijk de echte reden waarom het uitging? “Ivo was niet trouw aan mij. Hij ging met meerdere dames tegelijkertijd…”

Toch lijkt het er tijdens de eerste challenge op dat Ivo en Shanice misschien hun weg naar elkaar terugvinden. “We hebben altijd een heel goede klik gehad”, deelt de beauty hierover. “In de afleveringen die gaan komen wordt ook wel duidelijker waarom ik weer naar hem toetrok.” To be continued…

Are You The One is sinds 15 oktober te zien bij Videoland en vanaf 17 oktober om 19.00 uur bij MTV.

Beeld: MTV, Videoland (Mark Engelen)

Laatste nieuws