Guilty pleasure: Are You The One start vandaag op Videoland

Jaaaaa!

Lees ook

Happy friday! Vandaag gaat het eerste Nederlandse seizoen van Are You The One eindelijk van start op Videoland. Wat je van de realityserie kunt verwachten? Een hoop liefde, drama en lust. Dat belooft veel goeds!

Het idee

Denk je dat jij het door zou hebben als jouw perfect match voor je neus zou staan? Of misschien wanneer je samen met hen in een villa woont? Dat is de vraag die centraal staat in het datingprogramma Are You The One?. Tien single mannen en tien single vrouwen zijn op zoek naar de ware en worden vooraf door wetenschappelijke experts aan elkaar gekoppeld. Op het eiland proberen ze door middel van verschillende opdrachten te achterhalen wie voor hen the one zou moeten zijn.

Het vinden van the one blijkt in de praktijk echter lastiger dan verwacht. In de voorgaande Amerikaanse seizoenen zagen we heel wat verliefde koppels, maar bleken zij niet altijd elkaars 'perfecte match'.

Concept

Presentator Kaj Gorgels voorspelt in ieder geval dat het een veelbelovend eerste seizoen zal worden. “Het spelelement van AYTO vind ik heel tof. Het gaat niet alleen maar om daten en de liefde vinden, maar ook om het winnen van dat geldbedrag. Je moet dan dus ook concessies doen, naar elkaar luisteren. Je móét er onderling uit zien te komen. Dat maakt nogal wat tongen los en het zorgt voor veel drama, het is een uniek element”, vertelde hij tegenover Shownieuws.

Are You The One is vanaf vandaag op Videoland te zien en vanaf aanstaande zondag op MTV.

Bron: Videoland | Beeld: AYTO, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook