Get ready: het derde seizoen van You staat nu op Netflix!

Cancel al je plannen!

Lees ook

Het heeft even mogen duren, maar het derde seizoen van You staat nu dan eindelijk op Netflix. Enne, dat is niet het enige goede nieuws, want Netflix heeft deze week laten weten dat er ook nog een vierde seizoen komt!

Wat kun je verwachten

Het tweede seizoen van You eindigde in 2019 met een huge cliffhanger. Joe Goldberg en zijn grote liefde Love Quinn gaan namelijk samenwonen én zijn in verwachting van een zoontje. Zou Joe dan eindelijk een 'normaal' gezinsleven gaan leiden, vroegen we ons af. Al snel bleek dit niet het geval te zijn. Joe, gespeeld door Penn Badgley, ontwikkelt namelijk een nieuwe obsessie voor zijn buurvrouw. Hoe meer hij het gevoel krijgt dat Love hem té goed begrijpt, wordt die obsessie alleen maar groter…

Recap

Het einde van seizoen 2 van You riep een hoop vragen op. Hoe gaat het verder tussen Joe en Love? Hoe gaan ze hun zoontje opvoeden? Wie is die mysterieuze buurvrouw? Is het een bekende uit het verhaal? Je ziet het nu in het derde seizoen.

Mocht je vergeten zijn wat er in de voorgaande afleveringen ook alweer allemaal is gebeurd, dan heeft Netflix een handige recap voor je gemaakt op Instagram. Wij zijn benieuwd wat Joe nu allemaal weer van plan is!

Vierde seizoen

Eerder deze week bevestigden de makers van You dus ook meteen het vierde seizoen. “We zijn enorm dankbaar dat Netflix de show zo heeft gesteund, en dat mensen over de hele wereld ervan genoten hebben om Joe alles verkeerd te zien doen. Het hele You-team kijkt ernaar uit om in nieuwe, duistere facetten van de liefde te duiken voor het vierde seizoen.” Spannend!

Beeld: Netflix (John P. Fleenor), YouTube, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook