Monica Geuze openhartig over contact met ex-vriend Lars Veldwijk

De twee zijn weer 'on speaking terms'.

Het is alweer drie jaar geleden dat Monica Geuze en Lars Veldwijk dochtertje Zara-Lizzy kregen. Toen Zara-Lizzy ruim een jaar oud was, gingen haar ouders uit elkaar en niet veel later vertrok de voetballer naar Zuid-Korea. Dat betekent dan ook dat Monica al bijna twee jaar alleen voor hun dochtertje zorgt, wat behoorlijk zwaar is af en toe. In de nieuwe podcast Geuze & Gorgels vertelt de brunette hoe het nu tussen haar en Lars gaat.

Terug in Nederland

Inmiddels is Monica happy together met Robbert, maar moet ze natuurlijk nog wel contact houden met Lars vanwege Zara-Lizzy. Dat gaat de laatste tijd goed, vertelt ze. “Normaal, als een relatie uitgaat, hoef je elkaar in principe niet meer te spreken. Of dat gaat ook niet, door whatever er gebeurd is. Dan ontwijk je elkaar, maar dat kunnen wij echt niet”, doelt Monica op haar dochter.

Afgelopen week was Lars even terug in Nederland, waardoor Monica, Lars en hun dochter voor het eerst weer eens met zijn drieën hebben kunnen afspreken. “We hebben echt voor het eerst zo’n goed gesprek met elkaar kunnen voeren en elkaars behoeftes kunnen delen en gevoel over bepaalde situaties, zonder dat we ruzie kregen”, aldus Monica.

Contact

Het contact verloopt dus weer soepel tussen Monica en Lars, iets wat wel is anders is geweest. “Vlak voordat we uit elkaar gingen zijn we in therapie gegaan om beter met elkaar te leren communiceren. Dat is toen niet gelukt en uiteindelijk zijn we alsnog uit elkaar gegaan”, legt ze uit. “Ik denk nu dat die therapeut trots op ons geweest zou zijn. We hebben elkaar geen dingen verweten.” Gelukkig maar!

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws