Winning Wednesday: 1x een jaar lang gratis pizza van Domino’s voor 2 personen t.w.v. €180

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday bij Grazia. Vandaag hebben we een heel bijzondere winactie in de aanbieding. We mogen namelijk 1x een jaar lang gratis pizza van Domino's voor 2 personen t.w.v. €180 weggeven!

Pizza

Pizza: dé oplossing als je geen zin hebt om te koken en een avondje wilt genieten van ultiem comfortfood. Mocht je denken dat een verse pizza alleen uit je eigen keuken kan komen, dan heb je het mis. Want bij Domino’s worden alle pizza’s vers gemaakt, van het bolletje deeg tot de ingrediënten.

Domino’s heeft een uitgebreide menukaart. Naast klassieke pizza’s als de Pizza Margaritha, Pizza Funghi of Pizza Pepperoni is er een uitgebreide keuze uit pizza’s in verschillende smaken. Heb je zin in een vegetarische pizza? Probeer dan eens de Pizza Veggi Pesto Pollo met plantaardige kip, tomatensaus, mozzarella, verse tomaat, ui en een swirl van pesto. Een cheat day? Dan is de Pizza Chicken Kebab een uitstekende keuze. Of toe aan een pittigere keuze? Dan is de Hot & Spicy perfect voor jou.

Wist je dat het ook mogelijk is om een eigen pizza samen te stellen? Met de Pizza Chef kies je eenvoudig uit alle beschikbare ingrediënten en creëer je jouw unieke pizza.

Naast pizza’s vind je op de menukaart van Domino’s ook een mooi aanbod aan andere gerechten. Wat dacht je van Crunchy Chicken, een lekkere sandwich of een Thick Shake?

Bekijk alle menu opties op www.dominos.nl/menu

Eén jaar lang gratis pizza

'Als je weet wat je eet, smaakt het beter', dat is het motto van Domino’s. Daarom vertellen ze je uitgebreid hoe de pizza’s gemaakt worden. Zo rijzen alle deegbolletjes minstens 48 uur voor ervaren pizzabakkers ze met de hand tot een mooie pizzabodem maken en bevat de tomatensaus alleen zongerijpte tomaten en een signature kruidenmix. Benieuwd naar de 5 beloftes van Domino’s? Lees dan verder.

Enne, loopt het water je nu spontaan in de mond? Dan hebben we heel goed nieuws. In samenwerking met Domino's mogen we namelijk één jaar lang gratis pizza weggeven. Score!

Pizza Chicken Supreme

Win, win, win

De winnaar van deze actie ontvangt één jaar lang elke maand een Domino’s giftcard t.w.v. 15 euro. Dit betekent dat je in totaal voor 180 euro aan pizza’s kunt bestellen!

Wil jij kans maken op deze prachtige prijs? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar! Fingers crossed.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

*Deze winactie loopt tot en met 26 oktober. Ben jij de winnaar? Dan nemen we contact met je op.

Laatste nieuws

Zie ook