Grazia tipt: deze films en series mag je deze week niet missen

Voor op de kijklijst!

Lees ook

Het weer zit niet bepaald mee en dus maken we dit weekend graag tijd vrij om een leuke serie te bingen of om naar de bioscoop te gaan. Geen inspiratie voor een leuke serie of film? No worries. Wij hebben een paar pareltjes voor je op een rijtje gezet.

You

Onze favoriete creepy stalker is terug, en hoe. In het derde seizoen van You heeft Joe zijn hart verloren aan een nieuw personage. Joe en Love hebben elkaar het ja-woord gegeven en zijn ouders geworden van zoon Henry. Joe doet er alles aan om de perfecte vader voor hun baby te zijn, maar gaat daarin weer eh…. ver. Als hij zijn nieuwe knappe buurvrouw ontmoet, slaat hij weer helemaal door. Bloedstollend spannend.

Vanaf 15 oktober op Netflix

De Slag om de Schelde

De Slag om de Schelde is een Nederlandse oorlogsfilm die zich in november 1944 afspeelt. In de film vechten tienduizenden geallieerden en Duitsers tegen elkaar op het Zeeuwse Walcheren. In deze strijd kruiden de wegen van een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een verdwaalde Engelse gliderpiloot en een Zeeuws meisje dat in het verzet zit, en komen elk voor heftige keuzes te staan…

Vanaf 15 oktober te zien op Netflix

Dead & Beautiful

Voor Lulu en haar vrienden ligt de wereld aan hun voeten. Ze zijn jong, beeldschoon en extreem rijk. Toch missen ze iets. Op zoek naar spanning en uitdaging vormen ze de Circle. Beurtelings moet één van hen een unieke, extravagante ervaring verzinnen voor de anderen. Wanneer ze in de jungle zijn voor een sjamanistisch ritueel, gaat het mis: ze worden wakker met lange puntige hoektanden. Het duurt niet lang voordat ze deze metamorfose als een kans zien. De zon vermijdend, verliezen ze zichzelf in het nachtleven.

Vanaf 28 oktober in de bioscoop

Are You The One?

Denk je dat jij het door zou hebben als jouw perfect match voor je neus zou staan? Of misschien wanneer je samen met hen in een villa woont? Dat is de vraag die centraal staat in het datingprogramma Are You The One?. Tien single mannen en tien single vrouwen zijn op zoek naar de ware en worden vooraf door wetenschappelijke experts aan elkaar gekoppeld. Door verschillende opdrachten uit te voeren, hopen de singles te achterhalen wie voor hen the one zou moeten zijn. In de voorgaande Amerikaanse seizoenen zagen we heel wat verliefde koppels, maar bleken zij niet altijd elkaars 'perfecte match'.

De Nederlandse versie van Are You The One? staat vanaf 15 oktober op Videoland.

Beeld: Netflix (John P. Fleenor),

Laatste nieuws

Zie ook