Jim Bakkum laat mega schattige tattoo zetten in handschrift dochtertje

Te lief!

Lees ook

Jim Bakkum heeft de liefde van zijn kinderen laten vereeuwigen doormiddel van een lieve tattoo. De acteur had al een tatoeage van zoon Lux en dochter Posy, maar voor kleine Molly kon hij lang niets verzinnen. Op zijn Instagram deelt de acteur het bijzondere verhaal achter zijn nieuwe tatoeage.

Kinderen

Jim Bakkum is hartstikke blij met de nieuwste aanwinst op zijn onderarm, en vertelt zijn volgers hoe hij op het idee is gekomen. “Tweeënhalf jaar heb ik nagedacht over een tattoo voor Molly”, begint Jim zijn verhaal. “De namen ‘Lux’ en ‘Posy’ zijn symbolisch vereeuwigd in een tekening op mijn rechterarm. Die namen hebben een vrij duidelijke betekenis. Molly niet. Tenminste niet zo duidelijk. En de dingen dié ik vond, hoef ik niet per se op mijn arm”, legt Jim uit.

Handschrift

Gelukkig kreeg Jim alsnog inspiratie voor een mooie tatoeage, en hoefde hij hiervoor alleen maar naar zijn dochter Molly te luisteren. “Vanaf heel klein noemt Molly zichzelf ‘Nennie’, Posy ‘Tettie’ en Lux ‘Sie’ (vraag me niet waarom) en nu heb ik die naampjes voor altijd op mijn arm vereeuwigd. Het handschrift van de tatoeage heeft hij aan dochter Posy te danken, die hier haar uiterste best voor deed. “Gisteravond persoonlijk geschreven door Posy, die een half uur lang op haar allernetst de drie namen op een blaadje schreef. Met hartjes. Zo is-ie speciaal voor Molly, maar verweven met haar broer en zus.” Wat lief!

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook