Temptations Nico over slippertje: ’Ik ben zo dom geweest’

In de nieuwste aflevering van Temptation Island ziet Nico hoe Donna reageerde op zijn pittige videoboodschap.

Lees ook

In de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave staat de mannen een nieuw kampvuur te wachten. Voor voor Nico was dit een spannend moment. Zo stuurde hij Donna vorige week een pittige videoboodschap en vraagt hij zich af of hij nu nog een relatie met haar heeft.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de negende aflevering van Temptation Island.

Pittige videoboodschap

Nico biechtte onlangs in een videoboodschap aan Donna op dat hij een keer de koffer indook met een ander toen hun relatie niet zo stabiel was. Sindsdien vraagt hij zich nog maar één ding af: “Heb ik nog een relatie of niet?”

“Ik denk dat het (de videoboodschap, red) haar wel een beetje gebroken heeft. Dat het wel heel heftig voor haar is en een hele shock is geweest”, vertelt Nico aan presentator Viktor Verhulst voorafgaand aan zijn beelden. Nico geeft vervolgens toe dat hij hoopt dat Donna hem kan vergeven. “Maar mocht zoiets bij mij gebeuren, zou ik er ook moeite mee hebben.”

Beelden

Vervolgens krijgt Nico te zien hoe Donna reageerde op zijn videoboodschap. “We hebben echt absoluut geen relatie meer. Ook: ik heb je bedrogen toen het minder ging en dan op het einde zeggen: ik hou van je. Dat hadden ze er wat mij betreft gerust af mogen knippen, want dat doet er echt niet meer toe”, hoort hij Donna onder andere zeggen.

Dat Donna geen blad voor de mond neemt, komt hard binnen bij Nico. “Dat is duidelijk”, reageert Nico. “Het is niet fijn om te horen, maar ik begrijp haar wel. Ze heeft gelijk, het is mijn fout.” Viktor vraagt welk gevoel bij Nico overheerst. “Vooral verdriet, omdat ik haar kwijt ben.”

Crush Jimi

Nico krijgt vervolgens nog meer beelden te zien van Donna. Dat hij Donna vervolgens hoort zeggen dat ze een crush heeft op Jimi gaat hem niet in de koude kleren zitten. Zo barst hij in tranen uit als hij Donna hoort zeggen dat ze Jimi leuk vindt. “Ik ben zo dom geweest”, reageert hij vervolgens in tranen.

Of het misschien toch nog goed zal komen tussen Donna en Nico? Wij zijn benieuwd. To be continued…

Beeld: RTL (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook