Zien: Temptations Yentl heeft een nieuwe vriendin én nieuwe coupe

Yentl is no longer single!

Remember Yentl? De knappe realityster deed alweer even geleden mee aan Temptation Island en wist destijds de hele villa op zijn kop te zetten. Yentl heeft nu echter letterlijk en figuurlijk zijn wilde haren verloren, want de hunk heeft nu een vriendin én nieuwe coupe.

Temptation-avontuur

De gespierde Yentl kwam vorig jaar in aflevering negen in de Temptation-villa als verrassing. Met zijn lange haren en zwoele blik wist hij het Roshina, Elke, Simone en Angela heel lastig te maken. Hij vond in een van hen echter niet zijn perfecte match, maar dat is eenmaal terug in Nederland helemaal goed gekomen.

Yentl heeft nu namelijk een relatie met de knappe Dyma. “Ik heb lang gewacht om de juiste persoon aan m’n zij toe te laten. Met veel plezier en liefde laat ik jou die positie innemen”, schrijft hij bij een schattig kiekje op Instagram.

Nieuw kapsel

Enne, zijn vriendin is niet het enige nieuwe in Yentls leven. De Temptation-verleider is namelijk na Temptation ook voor een compleet nieuwe coupe gegaan. Te zien is hoe hij duidelijk de schaar in zijn lange lokken heeft laten zetten. Wat staat het hem goed! Kijk mee.

Oeh la la! De foto's op Yentl's Instagram zouden regelrecht uit Fifty Shades of Grey kunnen komen.

Bron: Love & Reality | Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws