Fan van Squid Game? Dan is deze Netflix-serie ook wat voor jou

Kijktip!

Heb jij Squid Game ook in één ruk uitgekeken en heb je nu geen idee meer wat je moet kijken op Netflix? Say no more, want gelukkig zijn er nog veel meer goede en bingewatch-waardige series op de streamingsdienst. Een daarvan is Alice in Borderland, enne… Die heeft wel heel veel weg van Squid Game!

Overlevingsspel

Alice in Borderland – niet te verwarren met de film Alice in Wonderland – gaat net zoals Squid Game over het overleven van een spel. Deze serie staat echter al sinds 2020 op Netflix en is nog redelijk onbekend. Onterecht, want het verhaal is minstens zo spannend als Squid Game.

Spookstad

Alice in Borderland gaat over Arisu, een werkloze jongen met weinig geld. Arisu belandt met zijn vrienden in een openbaar toilet, nadat hij voor de politie is gevlucht. Wanneer hij het toilet uitkomt, ziet hij dat het eens zo drukke Tokio helemaal verlaten lijkt. Er is geen inwoner meer over, behalve dus Arisu en zijn vrienden. Al snel komen ze erachter dat ze worden gedwongen om mee te doen aan een overlevingsspel. Het is de enige kans voor Arisu om de spookstad te kunnen overleven. Klinkt spannend toch?

Bekijk hieronder de trailer alvast.

Enne, mocht je nog niet zijn overtuigd, dan kun je morgen ook nog kijken naar het derde seizoen van You. Kortom, genoeg te kijken dus dit weekend!

Bron: Girlscene | Beeld: Netflix, YouTube

Laatste nieuws