Siii! Netflix dropt spannende beelden van laatste deel La Casa de Papel

Bekijk de eerste trailer van de bloedstollende finale nu!

Lees ook

Prepárate! Want Netflix heeft de teaser voor het tweede deel van het vijfde seizoen van La Casa de Papel gedropt. Enne, we kunnen je vertellen dat de Spaanse serie spetterend ten einde komt…

Cliffhanger

Reken maar op veel wapengekletter en vuurwerk, want de Spaanse bankberovers moeten alles op alles zetten om uit de centrale bank van Spanje te ontsnappen. De bende van El Professor zit inmiddels al meer dan honderd uur opgesloten en nu al het goud bijna is omgesmolten is het time to go.

Teaser

Tokyo, Rio en de crew zijn omsingeld en alle uitwegen zijn gesloten, maar het lijkt erop dat de bankrovers tóch nog een weg naar buiten hebben gevonden. Als we de nieuwe trailer mogen geloven, dan is ook dit pad bezaaid met geweld. Terwijl het leger de Spaanse bank bestormt, moeten de bankrovers vechten voor hun leven. Enne, dat gaat zoals we inmiddels van La casa de papel gewend zijn, gepaard met veel explosies en schietwerk. Het eerste deel van het laatste seizoen eindigde dan ook weer met een enorme cliffhanger.

Hoe het afloopt? Je krijgt een kleine sneak peek in de nieuwe teaser. Het tweede deel is vanaf 3 december op Netflix te zien.

Bron: HLN | Beeld: Netflix LCDP, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook