Hoogzwangere Demi de Boer deelt foto van prachtige baby belly

Het is bijna zover!

Lees ook

Ronnie Flex en Demi de Boer verwachten binnenkort een dochtertje. Enne, dat de laatste loodjes voor de hoogzwangere Demi zijn aangebroken, blijkt wel uit deze foto die de mommy to be op Instagram plaatste.

Zwangerschapsperikelen

Net als vele anderen die in verwachting zijn (of zijn geweest) kan Demi erover meepraten dat een zwangerschap niet alleen over rozen gaat. Zo deelde ze vandaag in haar Instagram Stories dat ze haar schoenen bijna niet meer aankrijgt, door haar buik die in de weg zit. En dat is nog niet eens het enige: “Eindelijk”, deelt ze in de story daarna als ze haar schoenen aanheeft. “Maar ik kan mijn tenen niet bewegen #gezwollenvoeten.”

Ook deelde de realityster meteen een prachtige foto van haar groeiende babybuik op Instagram. “Almost time“, schrijft ze erbij.

“The struggle is real”

Ronnie: Voor Altijd Samen

Sinds kort is Demi samen met Ronnie Flex in de realityserie: Ronnie: Voor Altijd Samen te zien. De rapper vertelde onlangs aan Grazia dat hij het ontzettend leuk vindt om in de serie te laten zien hoe hij als vader is. “Ik vind het heel leuk om de momenten met mijn dochtertje Nori terug te zien”, deelde hij.

Daarnaast is hij er ook trots op dat kijkers meer van zijn vriendin zullen zien. “Ik vind het heel leuk dat mensen kunnen zien hoe ze me aanvult en bezig is met mij en mijn leven. Ik heb dat voorheen nooit echt gehad. Dat hoeft ook niet, maar dat dat allemaal vanuit haarzelf komt, vind ik supertof. En na aflevering één gaan jullie nog veel meer van Demi zien.”

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook