Dol op Spaanstalige series? Dan is deze nieuwe Netflix-serie iets voor jou

Kijktip!

Lees ook

We kunnen tegenwoordig niet meer om Spaanstalige films en series heen. Series zoals La Casa de Papel, Élite, Vis a Vis en Sky Rojo hebben onze harten veroverd en we zouden hier dan ook graag meer van zien. Enne, daar heeft Netflix opnieuw gehoor aan gegeven, want de Mexicaanse serie La Venganza de las Juanas is nu te zien op de streamingsdienst.

Het verhaal

La Venganza de las Juanas gaat over vijf dames in Mexico die er achter komen dat ze alle vijf precies dezelfde moedervlek hebben. En als dat nog niet toevallig genoeg is, ze heten ook nog eens allemaal Juana… De vijf Juana's proberen de waarheid over hun verleden boven tafel te krijgen en komen daarbij achter de leugens van een machtige politicus. Wat is hun relatie tot elkaar en wat willen ze van de politicus? Daar hopen we antwoord op te krijgen.

Trailer

De Mexicaanse serie is geïnspireerd op de Colombiaanse serie Las Juanas uit 1997. De serie is geproduceerd door Lemon Films, beter bekend als de producent van de populaire reeks Control Z.

De serie is nu al zo populair dat het in de top 10 van Netflix staat op dit moment. Daarom wordt er al gesproken over een mogelijke seizoen twee. Jimena Romero, een van de makers van de serie ziet een vervolg wel zitten. En dan het liefst een vervolg waarin elk van de vijf personages één voor één worden uitgelicht. Benieuwd naar de serie? Bekijk hieronder de trailer.

Bron: Scriptgirl | Beeld: Netflix

Laatste nieuws

Zie ook