Home Alone krijgt een reboot en dit zijn de eerste beelden

Wij kunnen niet wachten!

Lees ook

Van de Home Alone-films kun je geen genoeg krijgen. Deze iconische en grappige reeks wordt rond de kerst keer op keer grijsgedraaid. Enne, we hebben goed nieuws voor fans van de films, want er is een reboot in de maak! Disney heeft de eerste beelden ook al vrijgegeven.

Het verhaal

Het eerste deel van Home Alone is inmiddels alweer 31 jaar oud. In al die jaren hebben we vooral oog gehad voor de superschattige Macaulay Culkin en zijn ietwat heftige ervaringen. Zo vergeten zijn ouders hem mee te nemen op vakantie én proberen er twee boeven in te breken. We hoeven je denk ik niet te vertellen hoe het afloopt. Kevin weet namelijk op een meesterachtige manier de boeven slim af te zijn.

Nu, 31 jaar later komt er dus een heuse reboot van de populaire filmreeks, genaamd Home Sweet Home Alone. Maarre, er zijn wel een aantal dingen anders dan de originele film.

Reboot

Zo heet te hoofdpersoon niet Kevin, maar Max en gaat het dit keer om een Britse familie in plaats van een Amerikaanse. Ook gaat de familie niet op vakantie naar Frankrijk, maar naar Japan. De boeven vormen dit keer een getrouwd stel, dat een kostbaar erfstuk van Max' familie in handen probeert te krijgen. Je raadt het al, dat laat Max natuurlijk niet zomaar gebeuren.

Home Sweet Home Alone is vanaf 12 november op Disney+ te zien.

Bron: AD | Beeld: Home Alone

Laatste nieuws

Zie ook