EOTB-Sharon onthult babynaam dochtertje

Wat een mooie naam!

Lees ook

Eerder deze week deelde een trotse Esmee Ipema het heugelijke nieuws dat haar zus Sharon Ipema, is bevallen van haar eerste kindje. De kersverse moeder deelt het nieuws nu ook zelf en onthult meteen de naam van haar dochtertje.

Baby Zaya

“Onze dochter Zaya is geboren! 11-10-2021 om 15.43 uur. Ze weegt 3260 gram en is 47 cm lang. Ik heb te veel berichtjes om ze allemaal te kunnen beantwoorden, maar ik wil iedereen super erg bedanken voor alle lieve berichtjes!”, aldus Sharon bij het bericht op Instagram.

Felicitaties

In de reacties barst het van de felicitaties. Utopia's Rowena schrijft: Gefeliciteerd! Goed gedaan, mama. Je mag trots zijn op jezelf. Geniet van je mooie meisje en je familie.” Rowena is overigens net als Sharon, binnenkort in de Videoland-serie A Star is Born te zien. In deze serie worden zwangere ouders gevolgd in hun weg naar de bevalling.

Tweelingzus Esmee deelde afgelopen maandag al een schattig kiekje van het meisje. “Je bent nu al zo prachtig. Ik hou nu al ontzettend veel van jou, klein prinsesje”, aldus Esmee. Lief!

Bron: Love & Reality | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook