Oh no: Shani en Davey zetten definitief een punt achter relatie

'We hebben mooie tijden meegemaakt', deelt Davey op Instagram.

Lees ook

Verdrietig nieuws voor EOTBDD's Shani en Davey: de twee zijn definitief uit elkaar. Dit maakte Davey onlangs bekend in zijn Instagram Stories.

Geen rozengeur en maneschijn

Shani vertelde zo'n drie weken geleden nog aan Nick Eshuis dat het niet alleen rozengeur en maneschijn is tussen haar en Davey. Zo deelde ze in een openhartig gesprek dat de twee even een break hadden genomen. “Het probleem is dat we allebei soms andere keuzes maken in het leven. En dat is gewoon heel zwaar voor onze relatie”, vertelde ze hierover. “We zijn alle twee bekende personen en iedereen wil dat gewoon kapotmaken. Iedereen ziet Davey ook als een bedrieger, terwijl hij echt een goede man is voor mij.”

Even leek het erop dat het weer koek en ei was tussen de twee. Zo zette Shani Davey afgelopen weekend nog in het zonnetje op Instagram. “Jij bent mijn wereld en voor jou laat ik alles werken tot het einde van mijn dagen. Ookal ben ik nooit de makkelijkste en wil je me soms achter het behang plakken. Ik hou van je”, schreef ze bij een lieve foto van haar en Davey.

Breuk

Helaas blijkt niet minder waar en hebben de twee een punt achter hun relatie gezet. Zo heeft Davey in zijn Instagram Stories gedeeld dat hij en Shani definitief uit elkaar zijn. “Via deze weg wil ik zeggen dat het tussen mij en Shani over is”, begint de realityster zijn bericht. “We hebben mooie tijden meegemaakt, maar hier stopt het uiteindelijk.” Too bad…

Bron: LoveReality | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook