Mascha Feoktistova over nieuwe huis: ‘Het begint eindelijk een beetje af te raken’

'Laatst werd ik zo gek van al die werklui in mijn aura, dat ik met kind en al mijn eigen huis uit ben gevlucht.'

Lees ook

Mascha Feoktistova (34) is influencer en ondernemer. Ze vlogt samen met haar man Gregor op de YouTube-kanalen Beautygloss en Vloggloss en ze schreef drie boeken. In juli 2020 werd ze de moeder van dochter Mila.

Huis

“We hebben eindelijk het idee dat ons nieuwe huis een beetje af begint te raken. Toen we begin dit jaar de sleutel kregen – we kochten het casco – besloten we het in één keer goed te doen. We huurden een interieurstylist in, die alles heeft ingericht. We vertelden vooraf wat we leuk vonden, maar heel kieskeurig waren we niet. Twee dingen vonden we vooral belangrijk: veel bergruimte, want ik ben de grootste chaoot en ik krijg stress van zooi. En daarnaast moest het huis een persoonlijke touch hebben met gekke dingetjes erin. Zo hebben we in onze slaapkamer een open haard met alle kleuren van de regenboog. Niet met vuur, maar met waterdamp waarbij je via een app de kleuren bepaalt.”

[ont-quote align=”center” caption=”Mascha”]”We hebben eindelijk het idee dat ons nieuwe huis een beetje af begint te raken”[/ont-quote]

Kamer Mila

“Gregor heeft zijn eigen mancave, die aan het plafond nog Murakami-behang krijgt, met van die gezichtjes en bloemetjes. Voor sneaker-mensen zoals hij is dat het helemaal. Zelf heb ik een beauty-kamer met aan de ene kant panterbehang en aan de andere Gucci-behang met van die grote witte vogels erop. Het grappige is dat ik steeds berichten krijgt dat Cara Delevingne dit behang ook heeft in het roze. Blijkbaar stond ze daarmee in Architectural Digest.”

“Ik denk dat de meest indrukwekkende kamer in ons huis die van Mila is; iedereen die daar binnenkomt is helemaal enthousiast. Ze heeft custommade behang van Creative Lab Amsterdam. Het leuke is dat daarin onze tattoos zijn verwerkt: een ufo die we tijdens onze honeymoon hebben laten zetten in Las Vegas en de dino die we lieten zetten toen we pas in Amsterdam kwamen wonen.

Suppen

“Wat ook heel bijzonder is aan ons nieuwe huis, is dat we aan één kant aan het water zitten. We kunnen dus zo op een board springen om een stukje te suppen; dat is écht een droom. Het enige wat jammer is, is dat we nog niet al onze spullen hebben, doordat er wereldwijd zoveel leveringsproblemen zijn. We hebben nog geen vaatwasser en afzuigkap, en hebben vaak mannen door ons huis lopen die nog iets moeten fixen.”

“Laatst werd ik zo gek van al die werklui in mijn aura, dat ik met kind en al mijn eigen huis uit ben gevlucht. Maar volgens mij zijn we niet de enigen, ik geloof dat dit een probleem is waar half verhuizend Nederland mee kampt. Ik heb geduld, want ik weet dat dit een plek is waar we voor langere tijd gaan wonen. Ik ben best vaak verhuisd gedurende mijn leven, maar hier voelde ik me meteen gelukkig; dit huis is echt een thuis!”

Beeld: Nine IJff

Laatste nieuws

Zie ook