EOTB-Dusty over heftig ongeluk: ‘Het is echt wel zwaar wat er allemaal gebeurd is’

De EOTB-ster vertelt over de periode na het zware ongeluk.

Lees ook

Na een heftig scooterongeluk lag Ex On The Beach: Double Dutch-deelnemer Dusty anderhalve week in coma. Zijn situatie was wekenlang kritiek, maar gelukkig gaat het inmiddels een stuk beter met de realityster. Aan Shownieuws vertelt Dusty dat hij nog nauwelijks kan bevatten wat hem overkomen is.

Hechtingen

“De helft van mijn hoofd is gewoon echt zwaar beschadigd”, vertelt de realityster. “Het is helemaal gehecht en ik heb eigenlijk nog steeds geen haar ook.”

Het revalideren viel Dusty zwaar, ook omdat hij toen pas besefte wat de impact van het ongeluk met hem heeft gedaan. “Op een gegeven moment werden de hechtingen uit mijn hoofd gehaald. Ik liep toen naar beneden van de trap af (…) en toen dacht ik: wanneer gaat deze droom voorbij? Het is echt wel zwaar wat er allemaal gebeurd is.”

Herstel

Gelukkig gaat het nu weer stukken beter met de EOTB-ster. “Nu gaat het echt wel goed. Ik heb wel nog een waas in mijn oog, maar die kan weggaan. Lezen en schrijven is moeilijk en mijn geheugen is lastig, maar verder gaat het goed. Ik heb niet veel te klagen. Ik kan mijn ding weer doen en lekker sporten. Ik ben wel tevreden hoe het nu gaat”, aldus Dusty. Gelukkig maar!

Bron: Shownieuws | Beeld: EOTB, MTV

Laatste nieuws

Zie ook