Fans van Mocro Maffia, opgelet! De serie komt met een korte film

Cadeautje!

Lees ook

Heb jij de eerste drie seizoenen van Mocro Maffia in één ruk uitgekeken en kun je niet wachten op het vierde seizoen van de populaire serie? Dan hebben we goed nieuws voor je. Mocro Maffia kondigt namelijk een korte film aan.

Korte film

Jep, voordat het vierde seizoen begint kun je dus eerst nog kijken naar Mocro Maffia Meltem. In deze korte film wordt een nieuw personage geïntroduceerd, namelijk Meltem – gespeeld door Sinem Kavus.

Meltem zal ook in het vierde seizoen te zien zijn. Ze zit in de creditcardfraude en probeert niet in het vizier van de politie te komen. De Turks-Nederlandse vrouw is slim en handelt doordacht, meldt Videoland. Meltems enige zwakke plek is haar gokverslaafde vader, die blijkbaar geld heeft geleend van de Paus. In de korte film probeert Meltem haar vader te redden van de mocro maffia. Spannend!

Miniserie

Wanneer we de korte film precies op Videoland kunnen zien is nog niet bekend, maar naar verwachting is dat nog voor het einde van dit jaar.

Voor het derde seizoen werd er ook al een miniserie gemaakt over een nieuw personage: 'Komtgoed'. Deze miniserie draait om acteur Marouane Meftah aka Komtgoed. Hij dankt zijn naam aan het feit dat hij om de haverklap “komt goed” zegt. Aha!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Mocro Maffia, Videoland

Laatste nieuws

Zie ook