Berichtje! Zo gaat het nu met Love Islands Rowenna en Donny

Zijn de twee nog samen?

Lees ook

Donny en Rowenna verlieten eerder dit jaar dolverliefd de Love Island-villa, maar drukten nog geen stempel op hun relatie. De twee wilden zeker weten of die bijzondere spark ook in Nederland aanwezig zou zijn. Inmiddels zijn de lovebirds al flink wat weken in Nederland, dus wij zijn benieuwd. Is het koppel nog steeds gelukkig samen? Rowenna lijkt antwoord te geven op die vraag met een kiekje op Instagram.

Official

Donny en Rowenna vertelden een paar maanden geleden nog niet per se Insta-official te zijn. Het stel wilde elkaar eerst nog beter leren kennen. “Nu zijn we eigenlijk nog steeds aan het daten. De stempel zit er dan misschien nog niet volledig op (op de relatie, red.), maar we gaan wel een heel goede kant op”. Enne, hoe zit dat nu dan?

Zoenend kiekje

Als we Rowenna's laatste foto op Instagram moeten geloven, zit het wel snor tussen de twee. De beauty plaatst namelijk een kiekje waarop zij en Donny elkaar innig zoenen tijdens de finale van Love Island.Because of you I know what true love feels like“, schrijft ze erbij.

Donny lijkt het daar helemaal mee eens te zijn, want in de comments schrijft hij: “Van alle keuzes die ik in mijn leven heb gemaakt, ben ik heel blij en gelukkig met deze.” Aahw! Hoe lief.

Bron: Love & Reality | Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook