Goals: vader Tony Junior op stap met De Bachelors Diva

Wat gezellig!

Diva mag dan misschien niet met Tony zijn geëindigd na De Bachelor, maar ze heeft er wel een goede band met zijn vader aan over gehouden. Tony Peroni, Tony's vader, deelt namelijk een gezellig kiekje met Diva op Instagram.

Selfie

De twee waren afgelopen weekend samen bij een concert van Snollebollekes in Arnhem en dat ze het daar leuk hebben gehad blijkt wel uit de foto. “Even met deze topper de boel op zijn kop gezet'', schrijft Tony bij de selfie van hem en Diva. De altijd vrolijke Diva reageert zelf ook onder het kiekje. “Eindelijk!”, schrijft ze.

Vloggen

Diva is na haar avontuur in De Bachelor begonnen met vloggen op YouTube. En in die video's gaat het niet altijd over koetjes en kalfjes, want Diva vertelde laatst nog dat ze een auto-ongeluk heeft gehad. Het gebeurde na een feestje.

Na het feestje moest ze nog anderhalf uur naar huis rijden en dat ging mis toen Diva moe werd achter het stuur. “Ik doe dit altijd, dan pomp ik keihard muziek en dan rij ik als een gek naar huis. Ik was een half uur voor mijn huis en ik moest mijzelf een beetje ophypen om normaal te rijden en ik ineens was ik weg. Ik was gewoon in slaap gevallen achter het stuur”, aldus Diva. Gelukkig is alles goed gekomen!

Bron: Shownieuws | Beeld: De Bachelor, Instagram

Laatste nieuws