Groot nieuws voor Laura Ponticorvo: ‘Eindelijk mogen we het delen’

Dit belooft veel goeds!

Lees ook

De Bachelorette's Jethro deelde onlangs al het leuke nieuws dat hij binnenkort samen met vriendin Kelly Heruer te zien is in de realityserie A Star Is Born. Niet veel later werd ook bekend dat Terror Twins Esmee en Sharon en Utopia's Rowéna Baierl in deze serie worden gevolgd. Enne, Laura Ponticorvo maakt nu bekend dat ook zij met hubby Ryan Rijger in deze serie te zien is.

A Star is Born

“We kunnen het nu eindelijk met jullie delen”, begint Laura haar bericht op Instagram. “We zijn de afgelopen maanden gevolgd door een cameraploeg om de hele reis tijdens onze zwangerschap, alle voorbereidingen, de voorpret en natuurlijk onze bizarre wending vast te leggen.”

Laura vervolgt dat de serie een eerlijk en mooi verhaal wordt. “Met superleuke momenten en ook heel veel emotionele momenten. De hobbelige weg naar zwanger worden toe, tot aan de geweldige zwangerschap waar ik letterlijk doorheen danste tot aan m’n ziekenhuisopname en de vroeggeboorte van ons meisje.”

Giulia

Begin september kwam Laura's dochter Giulia Sébi Amore Margherita ter wereld. “Ons wondertje is geboren op 7 september om 18.45 uur. Ze doet het zo goed en ze is mega sterk”, deelde Laura destijds op Instagram.

De geboorte van haar dochter had eigenlijk iets langer op zich moeten laten wachten. Na een zwangerschap van 34 weken werd het meisje geboren, nadat de influencer met een zwangerschapsvergiftiging in het ziekenhuis was opgenomen. “Ik heb er alles aan gedaan en gestreden om haar zo lang mogelijk lekker te laten bubbelen in mijn buik, maar helaas gaf mijn lichaam op. Het was tijd. Tijd om mijn lieve Giulia en mijzelf te redden.”

A Star is Born is vanaf 27 oktober te zien bij Videoland.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook