Ho Ho Ho: Netflix kondigt 3 nieuwe kerstfilms inclusief releasedatum aan

En dit zijn de eerste beelden!

Lees ook

Tuig de kerstboom maar op en trek je favoriete Christmas sweater aan, want het is nog maar 101 dagen tot kerst. Ook Netflix is al helemaal in de kerststemming en kondigt maar liefst drie nieuwe kerstfilms aan die we dit jaar op de streamingdienst kunnen verwachten. En de eerste verschijnt volgende maand al!

The Princess Switch

Yes: er komt een derde deel van The Princess Switch aan. In de eerste film uit de reeks speelt Vanessa Hudgens Margaret Delacourt, de hertogin van Montenaro, én banketbakker Stacy de Novo. In de tweede film plakt ze daar nog een rolletje bij aan, namelijk die van Lady Fiona – de evil nicht van Margaret. In de derde film, die hoogstwaarschijnlijk in november op Netflix verschijnt, komt er helaas geen vierde versie van Vanessa, maar we kunnen wel flink wat spanning én romance verwachten.

In The Princess Switch 3 wordt een belangrijk relikwie gestolen uit het paleis. Aan Margaret en Stacy de taak om dit te vinden en terug te brengen. Maarre, dit kunnen ze niet alleen. Daarom schakelen ze de hulp in van – jawel – Lady Fiona. In hun zoektocht krijgen de drie identieke dames hulp van een handsome, mysterieuze man uit Fiona's verleden. Dit wakkert natuurlijk de vonken van een klassieke Christmas romance aan. Oeh la la! The Princess Switch 3 is vanaf 18 november te bekijken

Single All The Way

Je broers en zussen zitten allemaal met hun partner aan tafel, terwijl jij de eeuwige single bent tijdens de kerstdagen. Ugh! Ook Peter wil niet langer die persoon zijn. Daarom vraagt hij zijn vriend Nick om mee te gaan naar zijn familie tijdens de feestdagen en te doen alsof ze in love zijn. Peters plan valt echter helemaal in duigen wanneer zijn moeder hem wil koppelen aan de knappe fitnesstrainer James. Single All the Way is vanaf 2 december te zien.

A Castle for Christmas

De Amerikaanse schrijfster Sophie besluit dit jaar niet kerst thuis te vieren, maar naar Schotland te vieren. Hier wordt ze hoteldebotel verliefd… op een kasteel! Zo verliefd, dat ze niets liever wil dan het optrekje kopen. Maar dat kan nog wel eens lastig worden. Het kasteel heeft namelijk een heel vreemde eigenaar… Al vanaf 26 november te zien op Netflix!

Bron: Filmvandaag | Beeld: Netflix, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook