Oh oh: nog meer drama op komst in Temptation Island

Wat gaat er gebeuren tussen Donna en Jimi?

Lees ook

Temptation Island: Love or Leave is in volle gang en inmiddels lijken de eerste twee relaties al finito. Wie dacht dat daarmee de toon wel was gezet voor dit seizoen, heeft het mis. Volgens single Shallie zit er namelijk nog veel meer juice aan te komen in de resterende afleveringen. Spannend…

Kampvuur

Het laatste kampvuur ging niet bepaald over roze voor de dames. Delphine kreeg te horen hoe Bert zonder haar had besloten om hun relatie te beëindigen en Nico vertelde in een videoboodschap aan Donna dat hij tijdens hun relatie een keer is vreemdgegaan. Een boel drama dus voor de meiden. Compleet in tranen keerden de dames terug naar de villa, waar de single mannen geschokt reageerden op wat ze zojuist allemaal gezien hadden.

Wat de singles echter nog niet wisten, is dat Delphine tijdens het kampvuur had verteld dat zij en Bert hebben geprobeerd om zwanger te raken. Bij RumagTV reageert single Shallie op deze heftige onthulling. Zij twijfelt namelijk of Delphine wel de waarheid spreekt. “Maar hoeveel is daarvan waar? Van dat ze het echt probeerden? Ik durf mijn hand er niet voor in het vuur te steken”, stelt Shallie.

Schepje bovenop

Waar Shallie wel haar hand voor in het vuur durft te steken, is dat er nog meer drama op weg is naar de villa. “Het is nog niet klaar, nee. Er komt nog een schepje bovenop”, belooft de realityster. “Je hebt nog niet alles gehad.” Jake, die ook bij het gesprek aanwezig is, kan dat beamen. “Op gegeven moment ben je over een bepaald punt heen, en dan… Alle remmen gaan los.”

Oeh la la! Wat er precies allemaal gaat gebeuren willen de singles nog niet verklappen, maar Jake vertelt wel dat Donna en single Jimi steeds meer naar elkaar toe groeien. “In de avonden trokken zij steeds meer naar elkaar toe. Daar kwamen diepgaande gesprekken uit, waardoor ze nu samen zo’n leuke klik hebben. De connectie was een soort ‘sluipmoordenaar’.” Volgens Jake gaat de romance tussen Jimi en Donna dan ook 'nog wel een staartje krijgen'. “Donna zegt niet zomaar iets, jongens…” Juicy!

Bron: Love & Reality | Beeld: Temptation Island, RumagTV

Laatste nieuws

Zie ook