Zien: Marly van der Velden deelt zeldzaam kiekje van zoontje

Aahw!

Lees ook

Marly van der Velden en Mike Meijer werden afgelopen mei trotse ouders van hun derde kindje, Jimi-Jones. En hoewel we sindsdien met smart wachtten op een kiekje van het kleintje, heeft Marly daar een lange tijd mee gewacht. Tot nu, want de mama deelt een zeldzaam kiekje op Instagram.

Foto

Marly stond afgelopen weekend met haar eigen sokkenlijn in Baarn en zoontje Jimi-Jones was ook gezellig mee. “Wat een top dag was het. Superleuk om de enthousiaste reacties te horen op onze @xox.socks. Dit gaan we vaker doen”, schrijft Marly bij een kiekje waarop ze Jimi-Jones in een draagzak draagt. Onder de foto regent het hartjes en vrolijke emoji's. Cute!

Zussen

Marly beviel op 31 mei van zoontje Jimi-Jones. “Op 31.05 is Jimi-Jones geboren”, schreef ze toen. “We zijn ontzettend gelukkig.” Jimi-Jones heeft twee grote zussen, namelijk Sammy-Rose en Jackie-Rey, die overigens wel regelmatig op Marly's Instagram verschijnen.

GTST

Marly (also known as Nina Sanders) is op dit moment nog met zwangerschapsverlof en daarom keert ze voorlopig nog niet terug in Goede Tijden, Slechte Tijden. Wanneer we Nina weer kunnen verwachten in de soap, is nog niet bekend.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook