Marieke Elsinga over relatie met Sander: ‘In de toekomst zou ik wel willen trouwen’

Marieke vertelt dat Sander de ware is.

Marieke Elsinga is dolgelukkig met haar vriend Sander. Aan RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade vertelt de Qmusic-dj dat Sander de ware is en dat ze het wel ziet zitten om de toekomst in het huwelijksbootje te stappen.

Trouwen

Marieke is begin dit jaar met haar vriend Sander gaan samenwonen en dat bevalt haar goed. “Ik heb dus nog nooit samengewoond, wel met vriendinnen en huisgenoten, maar nog nooit met een liefdespartner”, begint de presentatrice. “Ik vind het echt heel gezellig.” Marieke deelt dat haar vriend van koken houdt en geen steken laat vallen in het huishouden.

Even lijkt het erop dat haar vriend geen minpunten heeft. Toch is er één dingetje: ‘Hij snurkt”, vertelt de radio-dj. “Maar hij heeft slaapapneu dus daar kan hij ook niet zoveel aan doen.” Maar dankzij goede oordoppen heeft Marieke daar niet zoveel last van.

Aran stelt vervolgens dat hij het gevoel heeft dat Sander de liefde van Mariekes leven is. “Ja”, zegt de presentatrice glunderend. Toch zit trouwen er voorlopig nog niet in. “Nou, we wonen net samen”, lacht Marieke. “Maar in de toekomst zou ik dat wel willen”, vervolgt ze. “Dat lijkt me echt wel heerlijk hoor, in de toekomst. Maar dat hoeft echt nog niet 1,2,3.” Duidelijk.

Relatie Sander

Marieke maakte haar relatie met Sander vorige jaar op Valentijnsdag bekend. De presentatrice deed dit met een kiekje op Instagram. En dat vond ze behoorlijk spannend: “Hij werkt niet in de media en hij heeft er ook helemaal niets mee. Maar ja, hij zegt ook: het hoort bij jouw werk, dus…”, vertelde ze hierover in RTL Boulevard.

Begin februari dit jaar maakte Marieke bekend dat ze met Sander ging samenwonen.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws