B&B Vol Liefde-Gwen deelt eerste foto met nieuwe vriend op Instagram

Wat zien de twee er gelukkig uit!

Lees ook

In B&B Vol Liefde reisde de goedlachse Gwen naar Frankrijk af om het hart van B&B-eigenaar Bert te veroveren. Helaas liep haar liefdesavontuur niet zoals ze had gehoopt en was er geen romantische connectie tussen haar en Bert. Maarre, Gwen heeft alsnog de liefde in Nederland gevonden.

B&B Vol Liefde

De goedlachse Gwen hoopte in B&B Vol Liefde een romance op te bouwen met B&B-eigenaar Bert. Helaas kwam die romantische klik niet en vertrok Gwen ook nog eens halsoverkop naar huis om voor haar zieke dochter te zorgen.

“Ze had een cyste in haar buik met ontstekingsvocht. Die is toevallig gisteren verwijderd, en het ziet er heel goed uit”, liet Gwen eind augustus aan Metro weten. Enne, niet alleen met Gwens dochter gaat het weer goed, ook op het gebied van de liefde heeft de brunette niks te klagen.

Nieuwe liefde

Gwen heeft namelijk een nieuwe liefde in haar leven! Aan RTL Boulevard liet de visagiste weten dat ze haar nieuwe vlam, Rob, sinds juli kent. Een gemeenschappelijke vriend stelde de twee aan elkaar voor en toen ging het balletje rollen.

Ook deelt de brunette op Instagram voor het eerst een paar foto’s met haar nieuwe lover. “Liefde aan het einde van Europa”, schrijft ze in de caption. Cute!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: B&B Vol Liefde, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook