Ook EOTBDD’s Sharon en Esmee binnenkort te zien in déze Videoland-show

We kunnen deze winter volop zwangerschap-journeys gaan volgen.

Afgelopen week bracht realityster Jethro Galung, bekend van De Bachelorette, naar buiten dat hij in de gloednieuwe Videoland-show A Star Is Born te zien is. Hij en lover Kelly blijken echter niet de enigen. Ook Terror Twins Sharon en Esmee Ipema zijn in dit programma te zien.

A Star Is Born

Waar we afgelopen week nog dachten dat Jethro en Kelly een eigen realityshow zouden krijgen, kwam hier vandaag verandering in. Via Instagram deelt EOTB-ster Esmee dat zij en haar twin sis ook in deze nieuwe show te zien zijn.

“BIG NEWS!!”, begint Esmee haar bericht. “Vanaf 27 oktober zijn wij samen met onze moeder te zien op Videoland met een nieuw programma A Star Is Born.” Op de foto zien we de twins samen poseren, terwijl Esmee de babybuik van de hoogzwangere Sharon vasthoudt.

Alles over de zwangerschap

Dat het programma A Star Is Born ons een inkijkje gaat geven in de zwangerschapsverhalen van verschillende realitysterren moge duidelijk zijn. Ook Jethro wist hier namelijk al het een en ander over te verklappen. “Volg onze reis van zwangerschap tot de bevalling van onze knapste zoon Bodie“, deelde hij vol trots op Instagram.

Enne, aangezien er nog tig andere BN'ers zijn die met een baby belly rondlopen, vragen we ons af welke gezichten we nog meer in dit programma terug gaan zien. Maybe Dave Roelvink en Jazzlyn? Of een andere bekend koppel? Only time wil tell…

Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws