Oeh: hoe jij met je partner zoent zegt heel veel over jullie relatie

Zoals Rihanna al zei: kisses don't lie.

Lees ook

Een kiss op je voorhoofd of een sensuele zoen in je nek: het zegt meer dan je denkt. De manier waarop jij en je partner zoenen, zegt veel over jullie relatie. Wij leggen het je uit.

Een kus op je wang

Een vlugge kus op de wang hoeft niet te betekenen dat jullie relatie gedoemd te mislukken is. Vaak is dit een teken dat jullie nog in een vroege fase van de relatie zitten. Krijg je alleen maar kusjes op de wang? Ai, dan zou het weleens een gevalletje friendzone kunnen zijn.

Een kus op je buik

Kusjes op de buik zijn niet niets. Deze kus bevindt zich niet alleen in de buurt van een intieme zone, maar laat ook zien dat je partner zich vertrouwd bij jou voelt. Het is een teken van intimiteit en liefde. Kortom: die relatie zit wel goed.

Een kus op je mond

Dit lijkt de meest ‘normale’ kus. Toch betekent zo’n kus veel voor je relatie. Is-ie lang en gepassioneerd? Dan geeft dat in de meeste gevallen aan dat je partner echt van je houdt.

Een kus in je nek

Geeft jouw partner je regelmatig een kus in de nek? Dan probeert diegene je in de meeste gevallen te verleiden. Een kus in de nek wordt vaak gebruikt tijdens het voorspel en kan voor flink wat opwinding zorgen. Eén ding is in ieder geval duidelijk: op seksueel gebied zit jullie relatie wel goed. Maar is dat genoeg?

Een kus op het voorhoofd

Voornamelijk vrouwen zijn er gek op: een kus op het voorhoofd. Het geeft je een veilig gevoel en je partner laat hierdoor zien dat hij of zij om je geeft. Een kus op het voorhoofd toont steun en bescherming en laat zien dat de relatie echt is. Het heeft niet zo’n sensuele lading als de kus in de nek, maar wakkert juist de verliefde gevoelens aan. Hallo, vlinders in je buik!

Over je hele lichaam

Vul deze zelf maar in. Geeft jouw partner je kusjes over je hele lijf? Dan voelt je partner zich honderd procent zeker tot je aangetrokken. Jij en je partner zijn intiem met elkaar en voelen je op je gemak. Jullie voelen je tot elkaar aangetrokken en dit doet veel goeds voor jullie relatie. Oeh la la!

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: Gossip Girl

Laatste nieuws

Zie ook