B&B Vol Liefde-Melvin deelt voor het eerst foto met nieuwe vriendin

Wat een beauty!

Lees ook

Vol goede moed reisde Melvin af naar het Italiaanse Salerno om het hart van Debbie te veroveren, maar dit mocht niet baten. Inmiddels heeft hij de liefde 'gewoon' in Nederland gevonden. Op Instagram deelt hij voor het eerst een foto met zijn nieuwe, bloedmooie vriendin.

‘Meer dan houden van’

Love is in the air! Een paar weken geleden maakte B&B Vol Liefde-Melvin bekend weer gelukkig te zijn in de liefde. De Rotterdammer maakte de relatie destijds onlangs Instagram official met een mysterieuze foto, waarop we alleen de hand van Val konden zien. Dat maakte ons natuurlijk ontzettend benieuwd naar de nieuwe vriendin van Melvin, met wie hij sinds 17 augustus een relatie heeft.

Gelukkig deelt Melvin nu voor het eerst een kiekje waarop wij de beauty kunnen zien. “Het is veel meer dan houden van”, schrijft hij bij de foto. Awh! LoveReality wist het schattige kiekje van Melvin en Val vast te leggen. Je bekijkt 'm HIER.

IJskoningin

Ook Debbie was onlangs weer even in Nederland te vinden. Een tijdje geleden deelde ze op Instagram een kiekje waarop ze te zien was in Amsterdam. “Blij om weer terug te zijn”, schreef ze bij de vrolijke foto. Even later plaatste ze nog een foto, dit keer bij de Amsterdamse grachten.

Hierbij doet ze een knipoog naar haar deelname aan B&B Vol Liefde, en schrijft ze bij de foto: “Ik houd ervan om de energie van onze stad te voelen. En eerlijk gezegd, de ijskoningin kon wel wat verfrissing gebruiken.” Veel kijkers noemden Debbie destijds namelijk een ijskoningin. You go, Debbie!

Bron: LoveReality | Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook