Kijktip: De Koertjes naar Curaçao staat nu op Videoland

Bereid je voor op shocking onthullingen, drama en héél veel hysterische momenten.

Gister zagen we op Videoland de veelbelovende trailer van de nieuwe realityshow van Channah Koerten en Quentin. Eén ding was in ieder geval duidelijk: er staat ons héél veel drama te wachten. Enne, vanaf vandaag mogen we daar eindelijk van genieten.

De Koertjes naar Curaçao

Channah en Quentin hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze het liefst op het zonovergoten Curaçao willen wonen. Die droom lijkt nu uit te komen: de realitysterren gaan namelijk emigreren. Gelukkig hoeven wij niets van dit avontuur te missen en kunnen we vanuit onze luie stoel hiervan meegenieten.

Het hele avontuur is namelijk vastgelegd in een gloednieuwe realityserie: De Koertjes naar Curaçao. “Ons grootse avontuur staat voor de deur: wij jagen onze droom na en emigreren met het hele gezin naar Curaçao. Hier gaan wij op zoek naar de perfecte locatie om onze eigen B&B te beginnen!”, lieten Channah en Quentin eerder enthousiast weten.

Vanaf vandaag op Videoland

“Zullen de palmbomen, witte stranden en een succesvolle B&B het vuur weer aanwakkeren bij Channah en Quentin?”, deelde Videoland gister op Instagram. En dat vragen wij ons ook af, nadat we Quentin en Channah over behoorlijke pittige issues horen praten in de teaser van de serie. “Je staat gewoon te bekken terwijl ik zwanger ben van Tiger. Sorry, hoor”, haalt de beauty uit naar haar vriend en de vader van haar kinderen. Vervolgens is te zien dat ze haar drankje in Quentins gezicht gooit.

Enne, het lijkt erop dat het van kwaad tot erger gaat tussen de twee. “Je gaat toch geen glas naar mijn hoofd gooien?”, horen we Channah zeggen. O my…

De Koertjes naar Curaçao is vanaf vandaag te zien op Videoland!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws