Zwangere Famke Louise vertelt openhartig over onzekerheid

'Er verandert best wel veel aan mijn lichaam', vertelt Famke eerlijk.

Lees ook

Famke Louise draagt haar kleintje al ongeveer dertig weken veilig in haar buik. De mom to be is ontzettend trots op haar babybuik, maar geeft toe dat er af en toe ook onzekerheden bij komen kijken. In een interview met Radio 538 legt ze uit waarom.

Extra kilo’s

Samen met lover Denzel Slager kan Famke niet wachten tot de kleine spruit geboren wordt. In de tussentijd komt Famke haar zwangerschap heel goed door – op wat stemmingswisselingen na. “Dan brand ik mensen af joh, niet normaal”, vertelt Famke in het interview met de radiozender.

Ook vertelt ze eerlijk over de laatste onzekerheid die ze heeft gevoeld. “Af en toe voel ik me best onzeker, er verandert gewoon best wel veel aan mijn lichaam”, legt ze uit. “Dan hoop ik dat mijn vriend mij nog aantrekkelijk vindt, volgens mij is dat een typisch zwangerschapskwaaltje. Ik heb best wel een kleine buik, maar ik merk wel dat ik aankom bij mijn bovenbenen en billen, maar ja dat hoort erbij.”

Eigen realityserie

Zwangerschapskwaaltjes, onzekerheden en het geslacht van de baby: we willen het allemaal weten. De beauty laat maar weinig los, en dat heeft een heel speciale reden. Famke en Denzel krijgen namelijk een eigen show op Videoland. “Eindelijk mogen we het zeggen: WIJ KRIJGEN ONZE EIGEN REALITYSERIE”, deelde Famke afgelopen week op Instagram.

In de realityserie Famke & Denzel krijgen we volgens Videoland een uniek en exclusief kijkje in het dagelijks leven van het koppel. De camera's mogen overal bij zijn en het stel deelt meer dan ooit. Enne, met een zoektocht naar een nieuw huis, een stressvolle verhuizing, de ups and downs van een zwangerschap én spannende carrièremoves belooft het een interessante serie te worden. Wanneer de achtdelige realityshow te zien is op Videoland, wordt nog bekendgemaakt.

Bron: Radio 538 | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook