Hou je vast: Crocs zijn dé trend van het moment

You either love 'em or you hate 'em.

Lees ook

Jarenlang hebben we ons ertegen verzet, maar het lijkt erop dat we de strijd hebben verloren: Crocs zijn namelijk terug en ze zijn populairder dan ooit. Thanks, Justin Bieber en Bas Smit.

Comeback van de Crocs

Voorbij is de tijd dat je de foeilelijke Crocs van je moeder weg kon gooien (true story…) omdat ze een onmiskenbare fashion faux pas waren. Vorig jaar zagen we celebs als Justin Bieber en Post Malone al regelmatig op de rubberen klompjes lopen, maar inmiddels hebben Crocs de modewereld echt overgenomen. Van Kendall Jenner tot Ariana Grande: alle grote namen lopen op de rubberen stappers.

Crocs waren dan ook helemaal hot and happening tijdens de Paris Fashion Week. Balenciaga kwam hier namelijk met een special edition Croc, die voorzien is van een ultrahoog platform en metalen labels met daarop 'Balenciaga'. Deze Balenciaga Crocs geven ons heuse cyber goth vibes en we love it.

Inspiratie

We geven toe: wij beginnen al een beetje te wennen aan de Crocs. Oké, ze blijven natuurlijk foeilelijk, maar ze hebben ook zo hun voordelen. Zo zijn ze easy om aan en uit te doen (geen eeuwen bezig met veters, score!), lopen ze hemels en luchten ze je voetjes lekker door. Enne, vergeet niet dat je ze helemaal kunt customizen met je eigen studs.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan onderstaande looks met Crocs eens!

Tsja, en als zelfs Justin Bieber op de rubberen klompen loopt, dan kunnen we toch niet achterblijven?

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook