O my: kijkers ontdekken bizar detail in Squid Game

Was jou dit opgevallen?

Lees ook

Je hoeft TikTok of Instagram maar te openen of je ziet gelijk iets over Squid Game voorbijkomen. De nieuwe Netflix-serie is ontzettend populair en dat begrijpen wij heel goed. Maarre, is jou dít bizarre detail in de allereerste aflevering ook opgevallen?

Squid Game

In Squid Game zien we hoe honderden kandidaten tegen elkaar moeten strijden in dodelijke spellen uit hun kindertijd. Weten de kandidaten het spel te winnen? Good for them, dan gaan ze door naar het volgende spel. Met verliezers loopt het wat minder goed af. Die worden namelijk gelijk vermoord. De uiteindelijke winnaar krijgt niet alleen een enorm geldbedrag, maar blijft ook nog eens in leven (enne, dat is behoorlijk priceless als je het ons vraagt).

Bizar detail

De Netflix-serie is in een korte periode al miljoenen keren bekeken. Maarre, er is één detail dat veel kijkers én de deelnemers over het hoofd hebben gezien. Via social media gaat er namelijk een beeld rond uit de allereerste aflevering van Squid Game. Het gaat om een beeld uit de slaapzaal van de deelnemers, en dan vooral de muren van de slaapzaal. Op de muren staan namelijk de verschillende spellen die de kandidaten moeten doen afgebeeld op de muren.

“Voor degenen die Squid Game hebben gezien: ben ik aan het trippen of hebben jullie de tekeningen op de muren ook opgemerkt?”, vraagt een kijker zich af. “Ze gaven aan wat het volgende spel zou worden.” Een andere kijker vraagt zich af of niemand van de deelnemers deze tekeningen heeft opgemerkt. “Hoe de f*ck heeft niemand de moeite genomen om naar de tekeningen op de muur te kijken?” Misschien was het dan voor veel kandidaten wel heel anders afgelopen…

Beeld: Squid Game (Netflix)

Bron: TagMag | Beeld: Netflix

Laatste nieuws

Zie ook