Aha: zó hebben Loiza Lamers en nieuwe vriend Jelle elkaar leren kennen

Het was duidelijk liefde op het eerste gezicht.

Lees ook

Afgelopen week maakte Loiza Lamers bekend dat ze happily in love is met de knappe Jelle. Op Instagram deelde het topmodel een geheimzinnige foto van de twee, maar hoe hebben Jelle en Loiza elkaar eigenlijk leren kennen?

Liefde op het eerste gezicht

De dolverliefde Loiza nam Jelle afgelopen week voor het eerst mee naar een rode loper-event en hier werd haar uiteraard het hemd van het lijf gevraagd. RTL Boulevard vroeg het kersverse koppel hoe de twee elkaar hebben leren kennen. “We waren op het eerste feestje na corona”, begint Loiza.

“Daar hebben we elkaar leren kennen. Ik stond bij de bar en dat duurde heel lang, toen raakten we aan de praat. Toen ik 'm zag dacht ik: dat is wel een heel erg leuke jongen.”

Meant to be

Loiza vond het naar eigen zeggen enorm spannend om haar eerste verliefdheid naar buiten te brengen, maar met Jelle wist ze al gauw dat het meant to be was. Ook Jelle kan dit niet ontkennen, hij maakte er na de ontmoeting op het feestje al gauw werk van. “Ik dacht meteen: het is wel een leuk idee om de volgende dag te gaan lunchen. En tja, van het een kwam het ander.”

Inmiddels zijn de twee al drie maanden aan het daten, maar is het sinds een maandje official. “Het is heel erg vanzelf gegaan, vanaf het moment dat ik hem leerde kennen zijn alle gesprekken heel open en eerlijk geweest”, stelt Loiza.

Bekendheid

Niet alleen Loiza, maar ook Jelle krijgt die big smile niet van z'n gezicht af. Toch krijgt Jelle behoorlijk wat op zich af, nu hij met een BN'er samen is. Voor hem was Loiza geen onbekende. “Je weet wie het is, je weet met wie je aan het praten bent. Maar voor mij heeft dat nooit in de weg gestaan.”

“Het is een prachtvrouw”, gaat hij verder. “Ze is altijd heel puur en zichzelf. Ik ben verliefd op haar geworden, omdat ze altijd zichzelf is. Dat maakt mij gewoon heel trots.” Zo lief!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook