Zien: dit is de knappe vriendin van Donny van de Beek

De handsome voetballer is al twee jaar dolgelukkig in de liefde.

Lees ook

Stiekem vinden wij het best een beetje jammer dat voetballer Donny van de Beek niet meespeelt met de WK-wedstrijden van het Nederlands elftal. Natuurlijk ook vanwege zijn voetbalskills, maar voornamelijk vanwege zijn knappe looks. Helaas is de handsome voetballer al wel een tijdje van de markt. Enne, zijn vriendin mag er ook zéker wezen.

Vriendin

Donny van de Beek is al twee jaar dolgelukkig met zijn knappe vriendin Estelle Bergkamp. De beauty is 25 jaar en is zeker geen onbekende in het voetbalwereldje. Ze is namelijk de dochter van oud-voetballer Dennis Bergkamp. Estelle is geboren en opgegroeid in Londen, omdat haar vader hier voor Arsenal voetbalde. Na in Amsterdam gestudeerd en gewoond te hebben, woont de prachtige brunette nu weer in Engeland. Ditmaal niet voor de voetbalcarrière van haar vader, maar voor die van haar grote liefde. Donny speelt namelijk sinds vorig jaar bij Manchester United.

Vlak voor de big move plaatste Estelle nog een heel lieve foto van haar en Donny op Instagram. “Ik ben zo trots op jou. Op alles wat je tot nu toe hebt bereikt en alles wat er nog gaat komen. Ik zal altijd aan je zijde staan en ik zal je altijd supporten, zodat je altijd op je best kunt slagen. Ik kan niet wachten om terug naar Engeland te gaan met jou en onze droom waar te maken”, schreef de beauty bij de foto. Zo lief!

Beauty and brains

Ondertussen zit Estelle met haar bijna honderdduizend volgers op Instagram ook zeker niet stil. Een paar jaar geleden rondde ze haar studie Hotel- en Eventmanagement in Amsterdam af en sindsdien is ze druk bezig met het creëren van een project in de fashion-sector. Helaas is hier verder nog niet heel veel over bekend, maar we houden het zeker in de gaten!

Benieuwd naar meer foto's van Donny's knappe vriendin? Bekijk ze hieronder.

Het eerste kiekje dat Estelle met Donny deelde, stamt uit september 2019. Ze maakten hun relatie Instagram official met onderstaande schattige foto. Cute!

Bron: Girlscene | Beeld: Pro Shots (Stanley Gontha), Instagram

Laatste nieuws

Zie ook