De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

En niemand minder dan Adele siert de cover.

Lees ook

Yes! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en niemand minder dan Adele siert de cover.

Deze week

Yesss, daar is-ie dan: de nieuwe Grazia! Niemand minder dan Adele siert de cover van dit gloednieuwe issue. Nieuwe liefde, nieuw lichaam, nieuw huis en niet te vergeten: een nieuw album op komst. Adele is back! Bridget Maasland, die op dit moment in maar liefst drie programma’s schittert, praat ons bij over haar drukke leventje. Hoe gaat het met de liefde voor haar werk én de romantiek in haar leven?

Het was weer genieten geblazen: het Met Gala in New York, waar sterren elkaar de loef afsteken met opvallende outfits. Wie sprong er volgens de Grazia-redactie uit? Over fashion gesproken, we hijsen ons het aankomende seizoen massaal in een paar cowboyboots. Kun je niet kiezen? Wij zetten de mooiste paartjes voor je op een rij.

Op het gebied van beauty gaan we dit jaar all out. Dit is hét jaar van de huidverzorgingstools, een trend die is overgewaaid uit de VS. Van een ijskoud cryo-mask tot een poriën vacuum cleaner: wij vertellen je er alles over.

Daarnaast spraken we met de 24-jarige Amber die als baby nog net geen 25 weken in de buik van haar moeder heeft gezeten. Die extreme vroeggeboorte was niet zonder gevolgen: ‘Eigenlijk kan ik niet vertrouwen op mijn eigen lichaam.’ Enne, het moet maar eens afgelopen zijn met de schaamte rondom menstruatie. Lieke Smets en Honorata van den Akker aka de menstruatiemeisjes roepen op tot actie. Stop met period shaming! Dit en nog véél meer lees je in de nieuwe Grazia, die vanaf morgen in de winkel ligt. Dus… Get it while it’s hot!

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik dan *HIER*.

Laatste nieuws

Zie ook