Temptations Delphine onthult een groot geheim tijdens kampvuur

O my...

Lees ook

In de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave verklapt niet alleen Nico eindelijk zijn grote geheim, maar doet ook Delphine tijdens het kampvuur een bijzondere onthulling over haar relatie met Bert.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Lapdance

Hoewel we in de vorige aflevering van Temptation Island hebben gezien dat Bert een streep heeft gezet onder zijn relatie, heeft Delphine in de vrouwenvilla nog geen idee dat Bert weer als single man door het leven gaat. Maarre, dat wordt heel snel duidelijk als ze tijdens het kampvuur beelden van hem te zien krijgt. Zo ziet de brunette hoe hij een lapdance krijgt van niet één, maar twee dames. “Mijn leiband die ik nu voel, die Delphine om mijn nek spant en me plaatst in een kadertje van: 'In dat kadertje moet je op elk ogenblik bewegen.' Zo werkt het niet meer”, zegt Bert heel duidelijk in het fragment.

Delphine lijkt niet heel verbaasd te zijn door de verleidelijke dansjes die Bert doet. “Ja, ik heb maar één woord: zo is hij. Ik zie dat echt. Zo is hij. Ik had dit echt niet gehoopt, maar ik wist dat dit zou komen”, vertelt ze tijdens het kampvuur. “Het is een droom van hem, een lapdance krijgen.” Ook haakt ze in op Berts opmerking over de leiband. “Wat wil je dan? Dat ik je vrijlaat na alles wat je hebt gedaan? Ik walg echt van die gast”, aldus de brunette.

Geheim

Als klapper op de vuurpijl krijgt Delphine nog een fragment te zien van Bert. Hierin hoort ze hem zeggen dat hij zijn relatie beëindigt. “Mijn relatie is ten einde, omdat ik niets meer te maken wil hebben met zo'n vrouw. Doet dat mij pijn? Nee. Nu kan ik zelfs geen traan meer laten”, zegt Bert resoluut. “Ik heb het gevoel dat mijn Temptation nu echt begint. I don't give a f*ck niet meer.”

Berts woorden komen hard aan bij Delphine. “Ik wil dat echt niet meer zien. Dat is toch echt ziek zijn?”, reageert ze op het fragment waarin Bert het na tien (!) jaar met haar uitmaakt zonder haar te spreken. Wat dit nóg erger maakt, is dat Delphine en Bert een gezinnetje wilden stichten. “Ik ben al f*cking zes maanden gestopt met mijn pil voor hem”, onthult Delphine. “Maar het lukte niet. Hoe erg is dat? Ik ben echt blij dat ik niet zwanger ben van dat varken. Echt.” O my…

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook