Nico onthult bizar geheim in Temptation Island: Love or Leave

De Temptation-ster heeft heel wat uit te leggen...

Lees ook

We zaten er allemaal met smart op te wachten: de persoonlijke video die Nico in Temptation Island: Love or Leave voor Donna had ingesproken. Nico zou blijkbaar al heel lang met een groot geheim rondlopen en vond het hoog tijd om dit op te biechten.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Groot geheim

Niet alleen kreeg Donna een 'gewoon' beeld bij het kampvuur te zien, ook had Nico speciaal voor zijn vriendin een videoboodschap ingesproken. Nico bleek een confession te willen maken over een van de fouten die hij tijdens zijn relatie heeft begaan.

“Lieve Donna, in alle eerlijkheid wil ik je iets opbiechten. Ik had dit echt al veel eerder moeten doen, maar ik was bang om je kwijt te raken”, begint hij zijn bericht.

Fout ingegaan

Het moment waar we – in totaal twee weken – op hebben gewacht, brak vervolgens aan. Nico vertelt dat hij een tijd geleden twijfelde aan zijn relatie met Donna en hierom het bed met een ander heeft gedeeld. “Ik heb seks gehad met iemand anders”, stelt hij.

Vervolgens vertelt Nico behoorlijk koelbloedig dat hij graag wil ontdekken waar het probleem in de relatie van hem en Donna zit. Hij vraagt zijn 'vriendin' dan ook om vooral de connectie aan te gaan met een man die zij interessant vindt, net zoals hij dat ook doet. Enne, als klap op de vuurpijl sluit hij zijn berichtje af door “ik hou van je” te zeggen. Heavy.

Beeld: Videoland (Temptation Island: Love or Leave)

Laatste nieuws

Zie ook