Lil’ Kleine schept verwarring met laatste Instagram-post

'Waarom een gebroken hart?', vragen volgers zich af.

Lees ook

Lil' Kleine heeft met zijn laatste Instagram-post voor flink wat verwarring gezorgd onder zijn volgers. De rapper plaatst namelijk een video met daarbij een gebroken hart in de caption.

Gebroken hart

Het lijkt tegenwoordig weer helemaal koek en ei te zijn tussen Lil' Kleine en Jaimie Vaes. De parents van Lío worden de laatste tijd weer vaker samen gespot en gisteren deelde Jaimie nog een te schattige video van een bijzonder vader-zoon-moment.

Jorik Scholten, zoals Lil' Kleine echt heet, zorgt dan ook voor veel verwarring met zijn laatste post op Instagram. De rapper plaatst namelijk een emoji van een gebroken hart. Zijn volgers weten niet goed wat ze hiervan moeten denken. “Wat moet dit voorstellen dan?”, vraagt iemand zich af. Een ander vraagt: “Waarom een gebroken hart?”

Nieuwe muziek

Of het gebroken hart iets te maken heeft met de relatie van Lil' Kleine en Jaimie? Daar lijkt het niet op. De rapper plaatst het gebroken hart namelijk bij een video die maar al te veel lijkt op het begin van een videoclip. Enne, die belooft intens te worden.

Lil' Kleine liet onlangs weten dat hij eind dit jaar zal breken met zijn vaste platenlabel Top Notch. De rapper gaat het namelijk een stukje groter aanpakken. Op Instagram vertelde hij trots dat hij bij Sony Music heeft getekend. “New deal, new chapter, new money. Biggest music deal for a Dutch-speaking artist ever“, aldus de rapper.

Beeld: BrunoPress | Video: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook