Deborah Leemans openhartig over kinderwens na ‘Timtation’

'Sinds mijn deelname aan Temptation Island sta ik heel anders in het leven', stelt Deborah.

Het Temptation Island-avontuur van Deborah Leemans en Tim Wauters kunnen we ons allemaal nog herinneren. De relatie tussen het tweetal overleefde het programma niet, aangezien Tim zijn hart aan verleidster Cherish verloor. Het koppel droomde destijds van huisje-boompje-beestje, maar heeft Deborah die wens nog steeds?

Kleine recap

Kijkers noemden het seizoen van Temptation Island ook wel 'Timtation', aangezien Deborah's ex-lover Tim een van de meest spraakmakende deelnemers van het programma was. Hij startte dit avontuur dolverliefd, op de deur van zijn slaapkamer plakte hij zelfs een briefje met de geschreven tekst: “No girls allowed, unless Deborah Leemans”, en ook schreef hij iedere avond in zijn dagboek dat Deborah the one and only voor hem was.

Verleidster Cherish gooide echter roet in het eten. Zij wist het hart van Tim te veroveren en zorgde ervoor dat de relatie tussen Deborah en Tim verleden tijd was. Sterker nog: Tim zag een toekomst met Cherish al voor zich en sprak zelfs over dingen als “huisje, tuintje, kindje”. Helaas bleek de romance tussen dit tweetal na dit seizoen al gauw verleden tijd.

Geen kinderwens

Inmiddels is het avontuur al een flinke tijd geleden en heeft de Temptation-ster het een plekje gegeven. In een interview met Het Laatste Nieuws vertelt Deborah dat ze niet meer “het naïeve meisje van toen” is en haar leven er tegenwoordig heel anders uitziet.

Waar ze met Tim nog droomde over 'huisje, tuintje, kindje' is dat met haar nieuwe liefde Bruno wel anders. “Bruno heeft geen kinderwens, en ik ook niet meer. Ten tijde van mijn relatie met Tim keek ik daar anders naar. Toen droomde ik wel van dat traditionele plaatje, maar dat idee heb ik aan de kant geschoven”, vertelt ze eerlijk.

“Sinds mijn deelname aan Temptation Island sta ik heel anders in het leven”, gaat Deborah verder. “Ik ben een zelfbewuste vrouw geworden, die veel zelfstandiger is en sterker in haar schoenen staat.” You go, Deborah.

Bron: Het Laatste Nieuws | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws