Pas maar op: mensen met deze sterrenbeelden zijn het vaakst chagrijnig

Het ligt dus helemaal niet aan jou.

Lees ook

Ben je bijzonder slecht gehumeurd, maar weet je echt niet waar het door komt? Of denk je dat het te maken heeft met je maandelijkse periode? Think again, want het feit dat je zo chagrijnig bent, heeft waarschijnlijk te maken met je sterrenbeeld.

Drie verschillende sterrenbeelden

Er zijn drie sterrenbeelden die regelmatig last hebben van een chagrijnige bui. Het gaat om Tweelingen, Waterman en Maagd. Dus, is jouw lover of bestie één van deze drie sterrenbeelden? Dan weet je dat die geïrriteerde buien niet door jou komen.

Tweelingen

Tweelingen zouden overal over twijfelen en sneller commentaar hebben op dingen. Doordat dit sterrenbeeld kritisch is op zichzelf en anderen, en daarbij ook nog eens geen keuzes kan maken, worden ze sneller chagrijnig.

Waterman

Als Waterman ben je vooral heel erg kritisch op jezelf. Het is nooit goed genoeg omdat je de lat eigenlijk altijd hoog legt. Lukt het je dus niet dat ene doel te bereiken? Tja, dan kan het zijn dat deze chagrijnige bui je in de weg zit.

Maagd

Een Maagd is extreem perfectionistisch. Als Maagd zie je daardoor vaak alleen maar de negatieve dingen. Alles moet goed zijn en als dit niet zo is, dan raak je nogal geïrriteerd. Let it go, girl. Let it go!

Beeld: Mean Girls

Laatste nieuws

Zie ook