Bewezen: scheetjes laten bij je partner is hartstikke goed voor je relatie

Wait, what?!

Lees ook

Voor sommigen is een scheetje laten in het bijzijn van zijn of haar partner not done. Naarmate de relatie vordert, neemt dit taboe vaak af en voor je het weet laat je die darmgassen toch de wijde wereld in. Klinkt misschien niet superromantisch, maar blijkbaar is het goed voor je relatie. Say what?

Comfortabel

We zijn allemaal weleens weggeslopen van het gezelschap waarin we ons bevonden, omdat we even moesten euh… luchten. Maar wanneer je met je lief op de bank zit, heb je geen zin om steeds maar weer weg te lopen. Laat je dat scheetje gewoon gaan? Dan voel je je blijkbaar heel comfortabel bij je partner en dat is juist goed!

Link tool: post not found

Grappig

Volgens een enquête uitgevoerd door Mic wachten de meeste mensen met het laten van scheten tot ze twee tot zes maanden samen zijn met hun wederhelft. Slechts zeven procent van de deelnemers bekent nooit scheten te laten in het bijzijn van hun lief.

Aan de deelnemers van de enquête werd ook gevraagd waarom ze scheten laten in hun relatie. Wat bleek? Het is niet alleen omdat het oplucht. “Scheten zijn grappig”, zo redeneerde een van de deelnemers. “Zodra je elkaars gevoel voor humor begrijpt en daarop kunt inspelen, wordt het veel makkelijker om met deze grappige natuurlijke gebeurtenissen om te gaan.” Aha!

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: To All the Boys i’ve Loved Before

Laatste nieuws

Zie ook