Déze spotgoedkope ZARA-tas spotten we overal op Instagram

Willen we hebben.

Lees ook

Waar we vorig jaar nog kozen voor beige, neutral tones en zwart, kiezen we deze winter voor felgroen, paars en knalrood. Felle kleuren zijn hot en dat heeft ook ZARA goed begrepen. De modeketen lanceerde een chain bag in verschillende felle kleuren en wij spotten deze perfecte tas nu overal.

Chain bag

Het aankomende seizoen mogen de felle kleuren gezien worden, dus ook als het gaat om je tas. De gewatteerde chain bag van ZARA werd onlangs gelanceerd in meerdere felle kleuren en ging voor een fijn prijsje in de verkoop. Niet gek dat menig modeliefhebber de tas hierom al om zijn of haar arm heeft hangen.

Verschillende varianten

ZARA merkte de populariteit van de tas obviously ook op en bedacht hierom nog een aantal extra variaties op de populaire chain bag. Zo is de tas nu ook verkrijgbaar in een groter én kleiner formaat. Op dit moment kan je kiezen uit de kleuren lichtroze, felroze, knalgroen, lila, rood, creme en lichtgeel. Uhm, dat wordt nog lastig kiezen.

Hulp nodig? Wij zetten een aantal voorbeeldjes voor je op een rij.

We know, het is lastig kiezen. Gelukkig hoef je voor de tas niet heel diep in de buidel te tasten, aangezien ZARA 'm voor nog geen €26 verkoopt. Dan maar alle kleuren kiezen?

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook