De meest chagrijnige persoon in een relatie slaapt aan déze kant

En, klopt het?

Lees ook

De kans is groot dat jij en je partner allebei een vaste plek in bed hebben (want eh, wie wisselt nou eigenlijk steeds van kant?!). Maarre, wist je dat de kant waar je slaapt heel veel zegt over je persoonlijkheid?

Rechter- of linkerkant?

Uit een onderzoek van Premier Inn blijkt dat de persoon die aan de rechterkant slaapt een stuk minder gelukkig wakker wordt. De ‘rechtsslaper’ zou volgens het onderzoek, dat gebaseerd is op de slaapgewoontes van drieduizend volwassenen, niet zo’n sprankelende persoonlijkheid hebben in de ochtend. Zij worden vaak chagrijnig wakker en hebben een negatieve kijk op het leven.

Slaap je aan de linkerkant? Dan is het een heel ander verhaal. Volgens het onderzoek blijkt dat ‘linksslapers’ vaak beter uitgerust zijn en goed om kunnen gaan met stress. Mensen die aan de linkerkant slapen hebben over het algemeen meer plezier in hun werk, terwijl rechtsslapers niet erg tevreden zijn met hun dagelijkse werkzaamheden.

Chagrijnig

Dus, heb jij regelmatig te maken met een chagrijnige partner – die ook nog eens aan de rechterkant slaapt? Dan weet je dus waar dit vandaan komt. En eh… misschien is het een idee om eens van kant te wisselen? Wie weet werpt het z’n vruchten af.

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: New Girl

Laatste nieuws

Zie ook