De slip skirt is weer terug van weggeweest

Nu al onze favoriete trend voor het najaar.

Als je denkt dat je dit najaar alleen in gebreide truien en jeans rond moet lopen, think again. Of nou ja, denk terug aan 2019, toen slip skirts dé ultieme trend waren. Hopelijk heb je jouw favoriete satijnen exemplaar bewaard, want dit jaar zijn ze weer helemaal hot and happening.

Comeback

In 2019 verkocht Topshop een bruine, satijnen slip skirt en the rest is history. De satijnen midirokjes gingen als warme broodjes over de toonbank en in no-time liep iedereen ermee. Van influencers tot celebrities, iedereen was dol op het satijnen item. Enne, lang niet alleen in de bruine kleur. Zwart, wit, beige, roze en met panterprint: je kon er alle kanten mee op.

Inspiratie

Wij zijn very happy dat de slip skirt anno 2021 een comeback maakt. Hoewel we de satijnen rok in 2019 vooral in de zomer droegen, kan-ie dit najaar gewoon weer uit de kast gehaald worden. Draag 'm bijvoorbeeld met een crop top of een bodysuit en daarboven een blazer en maak de look af met enkellaarsjes en chunky sieraden. Of draag een gekleurd overhemd boven je satijnen slip skirt voor een office approved look.

Liever wat meer casual? Draag de midirok dan bijvoorbeeld met een oversized t-shirt en een leren jasje en maak de look af met je stoere Dr. Martens.

Of draag de slip skirt met een heerlijke gebreide trui, zoals influencer Lois la Mode laat zien. Ook hiermee kun je alle kanten op. Ga bijvoorbeeld voor een trui in dezelfde kleur als de rok voor een ton-sur-ton-moment of juist een totaal andere kleur voor een speels effect.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws