Victoria’s Secret opent lingerie-store in hartje Amsterdam

Nu al het beste nieuws van de dag.

Liefhebbers van Victoria's Secret weten als geen ander dat de Nederlandse Victoria Secret-winkels totáál niet te vergelijken zijn met de winkels van het lingeriemerk in de US. Onlangs werd er in de Westfield Mall of the Netherlands een giga Victoria's Secret-store geopend, maar dit blijkt niet het enige filiaal. Er komt er ook een in hartje Amsterdam!

Groot aanbod

In andere Victoria's Secret-stores in Nederland kun je op dit moment al slagen voor cute paspoorthoesjes, body sprays, reistassen en accessoires. Allemaal leuk en aardig, maar dit is natuurlijk niet te vergelijken met het lingerie-, swimwear- en sportkleding-assortiment van Victoria's Secret in de US.

Gelukkig werd onlangs in Leidschendam een full concept store van Victoria's Secret geopend én opent er een gigantisch filiaal op het Koningsplein in Amsterdam zéér binnenkort haar deuren.

Hartje Amsterdam

Jawel, je leest het goed. De megastore van Victoria's Secret is gevestigd in een prachtig historisch pand middenin het centrum. In deze winkel vind je, naast alle paspoorthoesjes en accessoires, het volledige lingerieassortiment. De nieuwe locatie krijgt ook speciale Bra Fit Experts die je kunnen adviseren en jouw exacte maten op kunnen nemen.

Lucky you, want de opening van de store is al op 7 oktober. En je leest het goed, dit is inderdaad morgen al. Shoppen maar!

Bron: Beautify | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws